3 veel geslikte medicijnen door studenten

Voor studenten kunnen verschillende soorten medicijnen goed van pas komen. In dit artikel zetten we een aantal van deze medicijnen voor je op een rijtje. Ben je zelf student? Welke van deze medicijnen heb jij in dat geval al in huis? Medicijnen kunnen een positieve invloed hebben op je weerstand, op je concentratievermogen, enzovoorts. Het kan bijvoorbeeld verstandig zijn om losse vitaminepilletjes te slikken. De vitaminepilletjes hebben een positieve invloed op je weerstand.

#1: neem een paracetamol bij hoofdpijn

Na een avondje stappen kun je een volgende ochtend wakker worden met een stekende hoofdpijn. In het geval van hoofdpijn kan een paracetamol de uitkomst bieden. Met een paracetamol zal de hoofdpijn verlicht worden, waardoor je niet de hele dag op bed hoeft te liggen. Ook is het belangrijk om bij hoofdpijn voldoende te drinken en weinig op je telefoon of tablet te kijken.

#2: erectiepillen voor studenten met erectiestoornis

Hoewel je als student niet te maken hoopt te krijgen met een erectiestoornis, zou zo’n probleem zich voor kunnen doen. Het hebben van erectiepillen voorkomt dat je geen seks meer kunt hebben. Deze erectiepillen kunnen zonder een recept van de huisarts online besteld worden. Veel jongeren, of mannen in het algemeen, schamen zich voor hun erectiestoornis en gaan daarom liever niet naar de drogist.

#3: ritalin om je concentratie te verbeteren

Een derde medicijn wat veel door studenten gebruikt wordt, is het middel ritalin. Onder studenten is er een zwarte handel actief in dit medicijn. De zwarte handel valt te verklaren door het feit, dat je dit middel niet zonder recept van de huisarts bij een apotheek kunt kopen. Het middel is oorspronkelijk bedoeld voor mensen met ADHD en heeft een positieve invloed op je concentratievermogen. Het gebruik van dit middel is echter niet zonder risico. Koop het middel niet op de zwarte markt, maar raadpleeg je huisarts.