Studentenfeestje: Wat kun je doen als binnen activiteit?

Je hebt vakantie, bent afgestudeerd of er is zomaar een reden voor een studentenfeestje. Altijd leuk natuurlijk, maar de grote vraag is: wat ga je op zo’n feestje doen? Bij mooi weer is kun je een barbecue organiseren, een poolparty houden of met z’n allen naar een festival. Maar wat te doen als je graag een binnen activiteit wilt organiseren? Dit is vaak wat lastiger te bedenken, toch is er keuze genoeg! Waar je rekening mee kunt houden en wat de leukste indoor studenten uitjes zijn delen we graag met je.

Hoe groot is de groep en wat mag het kosten?

Voordat je een activiteit gaat organiseren is het wellicht handig om in kaart tebrengen met hoeveel man de activiteit wordt uitgevoerd en wat de maximale kosten zijn van de activiteit. Op deze manier kun je ook gericht gaan zoeken naar een indoor groepsuitje die daarbij aansluit. Daarnaast is het handig om gezamenlijk een datum te prikken, zodat je ook meteen kunt reserveren als je wat gevonden hebt.

Zorg ook dat je op tijd begint met de organisatie van je studentenfeestje zodat je zeker weet dat alles op tijd geregeld is. Naast het organiseren van de activiteit is het wellicht ook handig om rekening te houden met het vervoer, eten en drinken. Door alles in kaart te brengen weet je ook zeker dat het vooraf goed geregeld is en alles ook goed zal verlopen.

Een aantal ideeën:

Als indoor activiteit voor studenten kun je bijvoorbeeld gaan karten, bowlen, ergens gaan eten of lasergamen. Maar je kunt ook een workshop of cursus volgen, bij iemand thuis een feestje organiseren of een spelletjesavond houden. Het voordeel is dat wanneer je de juiste mensen om je heen hebt en je met een gezellige groep studenten samen bent, het vaak al niet meer uitmaakt wat je doet. Leuk is het toch wel!

Maar als je echt wat avontuurlijks wil gaan doen en samen spanning wil beleven is Escape room Rijen zeker een aanrader.

Escape room Rijen

Er zijn twee kamers beschikbaar in Escape room Rijen, de tandarts kamer is voor maximaal 6 personen en Hannah’s kamer voor maximaal 8 personen.

Een escape room is leuk omdat je hierbij moet samenwerken en samen moet zorgen dat je de kamer op tijd kunt verlaten. Daarnaast komt er bij het verhaal van Villa BreTil genoeg spanning om de hoek wat zorgt voor de leukste en grappigste momenten.

Reserveer een kamer en beleef samen dit spannende indoor studenten uitje!