Werken in het buitenland?

Hoe tof is het om te werken in het buitenland. Werken in New York, London of toch Kopenhagen… dit zijn toch dromen van elke gemotiveerde werknemer. Maarja wat ga je doen als je de taal niet spreekt..?

Voor vele is het de ultieme uitdaging in zijn of haar carrière, werken in het buitenland. Jammer maar helaas is het niet voor iedereen weggelegd, maar indien je de mogelijkheid krijgt is het een uitstekende manier om je CV een boost te geven. Daarbij is de taal die wij gebruiken in het koude kikkerland een beperking. Wanneer je geen kennis hebt van de lokale taal en/of een internationale taal wordt het erg lastig om aan de slag te gaan. Het leren van de taal van het land is niet alleen voor jezelf belangrijk om makkelijker contacten te maken, maar getuigt ook van
interesse ten opzichte van uw toekomstige buitenlandse werkgever.

Ik heb een baan in het buitenland, wat nu?

Eindelijk heb je de droombaan gevonden en mag je gaan beginnen bij je baan in het buitenland, wat nu..? Een goed begin is het halve werk, dus begin met het voorbereiden om je internationale avontuur. Bereid je goed voor en zorg ervoor dat je de taal onder de knie hebt. Doe je dit, dan gaat jouw internationale avontuur een fantastische ervaring opleveren. Naast het onder de knie krijgen van de taal is het belangrijk om rekening te houden met de normen en waarden van een land. Nederlanders staan bekend vanwege de directe manier van omgang. Dit wordt niet altijd gewaardeerd in het internationale zakenleven.

Bereid je goed voor!

Lever geen half werk. Bereid je dus goed voor, voordat je droom een nachtmerrie wordt. Maarja makkelijker gezegd dan gedaan… hoe doe je dit dan? Om te beginnen is het onder de knie krijgen van een internationale taal zoals Engels essentieel voor een werknemer. Het leren van zakelijk Engels doe je niet thuis, hiervoor is een bedrijf zoals “SR training – Zakelijk Engels” ideaal. “SR Training – Zakelijk Engels” zorgt ervoor dat je optimaal bent voorbereid op je internationale avontuur. Waarom zelf het wiel uitvinden als “SR Training – Zakelijk Engels” dit al voor jou heeft gedaan!