Tips voor een gezellige studentenkamer

Voor het eerst op kamers gaan is natuurlijk hartstikke leuk. Je hebt ineens een stuk meer vrijheid en je kunt doen en laten wat je wilt. Daarnaast is het natuurlijk ook super leuk om je kamer in te richten en te decoreren. Je kunt helemaal zelf kiezen welke kleuren je de muren verft, welke kasten je wilt neerzetten en hoe je de meubels indeelt. In dit artikel geven we je drie tips om het nog leuker en gezelliger te maken in je studentenkamer.

Films en televisie kijken op je kamer

Wanneer je op kamers woont wil je natuurlijk een goede internetverbinding. Neem daarom eens een kijkje bij IPtv kingdom. Dit bedrijf levert tegen een goede prijs een snelle internetverbinding. Daarnaast kun je hierdoor meteen televisie kijken. Je kunt de ontvanger namelijk verbinden met je Iptv internet. Hierdoor worden televisieprogramma’s via internet meteen naar je televisie gestuurd. Zo kun je op je kamer dus gewoon genieten van je favoriete televisieprogramma’s.

Maak je kamer persoonlijker

Om het nog gezelliger te maken op je kamer is het leuk om deze persoonlijker te maken. Hang bijvoorbeeld veel wanddecoratie op. Hang bijvoorbeeld een schilderij op of hang gezellig lampjes aan de muur om de kamer meer sfeer te creëren.  Daarnaast maak je je kamer een stuk persoonlijker door foto’s aan de muur te hangen of op een kastje te zetten. Een andere manier om je kamer persoonlijk te maken, is door veel spullen van thuis mee te nemen. Hierdoor voelt het écht als jouw plekje.

Creëer meer ruimte

In een kleine kamer kun je je al snel opgesloten voelen. Het is daarom slim om meer ruimte in je kamer te creëren. Kies daarom voor meubels met meerdere functies. Koop bijvoorbeeld een bed met daaronder opbergruimte. Of koop een slaapbank. Op deze manier hoef je niet een bed én een bank aan te schaffen, maar ben je in een keer klaar. Daarnaast lijkt je kamer veel ruimer wanneer je spiegels aan de muur hangt of wanneer je de muren in een lichte kleur verft.