Ballonvaren boven jouw studentenstad: Nijmegen

De stad van de vierdaagse, studentenstad, de oudste stad van het huidige Nederland, zijn zo wat noemenswaardigheden over deze bijzondere stad. Is het wel eens in je opgekomen om deze prachtige Hanzestad en haar omgeving van boven te bekijken? Wij nemen je mee langs de hoogtepunten van een ballonvlucht boven Nijmegen.

Ontdek Nijmegen van boven tijdens een ballonvlucht

Stijgt de ballon langzaam op aan de rand van Nijmegen, dan zie je de gebouwen, dé brug en de parken langzaam onder je door glijden. Het bezongen Kronenburgerpark, het Goffertpark, jouw eigen universiteit en het centrum. Vanuit een luchtballon zie je de Romeinse geschiedenis van Nijmegen beter, een overzicht van de gebouwen maakt duidelijk wat er nog over is gebleven uit de Romeinse tijd. De ligging tussen de Maas en de Waal maakt dit uitzicht uniek. Ontdek deze krachtige waterwegen van boven en kom erachter hoeveel schepen er nog aan de horizon varen. Allemaal op weg langs Nijmegen. Boek een ballonvaart in Nijmegen om dit prachtige uitzicht zelf te ervaren.

Ballonvaren over Gelderland óf Duitsland!

Naast een ballonvaart over Nijmegen, zijn er nog veel meer plekken om te zien. Laat jouw studentenbudget nog een extra ballonvaart toe? In Gelderland weet je zeker dat je over een prachtige bosrijke omgeving vaart. Ook richting Duitsland wacht er mooie natuur op ons. Nijmegen is niet voor niets een populaire opstapplaats voor een ballonvlucht! In de ruime manden van GreetZZ kun je deze ervaring met een groep vrienden of jouw familie delen. Bekijk het unieke aanbod van vlucht locaties en ochtend- dag- of avondvluchten op GreetZZ-ballonvaart.nl