Sla je slag tijdens Black Friday

Als student heb je het financieel niet altijd even gemakkelijk. Je studeert immers en je kunt vaak niet al te veel werken waardoor je al snel met een geldtekort kampt. Daarom moet je slim inkopen doen. Wij hebben dan een handige tip voor je. Sla je slag op Black Friday! Op deze dag stunten allerlei winkeliers en webshops namelijk met flinke kortingen.

Wat is Black Friday?Black friday shoppen

Black Friday kent zijn oorsprong in Amerika. Deze vrijdag na Thanksgiving is traditioneel de dag waarop Amerikanen massaal hun inkopen doen voor Kerst. Doordat het ontzettend druk was in de winkelstraat en het letterlijk zwart zag van de mensen, werd de dag ‘Black Friday’ genoemd. Winkeliers spelen hier nu handig op in en bieden deze dag ontzettend grote kortingen aan. Als student kun je hier nu dus goed van profiteren! Want ook in Nederland kennen we Black Friday inmiddels. Grote webshops als Zalando, Bol.com, Coolblue, Media Markt, BCC, Wehkamp enzovoorts doen allemaal mee met Black Friday en komen op deze dag met geweldige deals!

Een aantal tips

Hieronder geven we je een aantal handige tips zodat jij als student heel goedkoop jouw slag kunt slaan.

Spaar geld
Eind november is het Black Friday. Zorg dat je genoeg geld spaart. Op deze dag kun je namelijk met flinke korting producten kopen. Des te meer je spaart, des te meer je kunt profiteren van de scherpe prijzen!

Check de deals
Tijdens Black Friday zijn er ontzettend veel deals. Zorg dat je weet welke Black Friday deals er allemaal zijn. Aan de hand daarvan kun je jouw slag gaan slaan tijdens deze zwarte vrijdag.

Maak een lijstje
Wat heb je precies nodig? Zorg dat je van tevoren een lijstje hebt gemaakt wat je precies nodig hebt. Dat maakt de zoektocht een stuk gemakkelijker.

Wees op tijd
Tijdens Black Friday kan het ontzettend druk worden. Zorg dat er op tijd bij bent. Op deze manier voorkom je dat een product uitverkocht raakt!